Louis Vuitton
  • Numri: VA005385
  • Gjendja: Shumë e mirë
  • Ngjyra: E Bardhe
  • Modeli: 'Louis Vuitton White Monogram Multicolore Judy GM Bag
  • Përshkrimi: ''Louis Vuitton White Monogram Multicolore Judy GM Bag''. Ne garantojmë që ky produkt është origjinal, në të kundërt do të rimbursoheni menjëherë me 100% të shumës. . Çanta përmban printe shumëngjyrëshe dhe është një krijim njëkohësisht shumë modern dhe funksional për përdorim të përditshëm. Çanta ka një rrip zinxhiri për tu mbajtur në sup dhe hapja/mbyllja e saj realizohet me anë të një perçine me magnet. Produkti ka shenja minimale përdorimi. Vjen i shoqëruar me dustbag-un përkatës.Vëndi dhe data e prodhimit: Francë, Gusht 2011. Përmasat: 25x41x11. Gjatësia e rripit: 70 cm.

Retail: € 2.370
Ç‏mimi: € 780
Rezervo ose Bli Wish List Bëj një ofertë Bli me këste
Rezervo ose Bli Wish List

Bëj një ofertë Bli me këste


Ekspertët e trajnuar të ViaAnabel kontrollojnë dhe verifikojnë autencitetin e çdo artikulli që dorëzohet nga shitësi. Në rast se blerësi nuk është i sigurt ose konstaton që artikulli që ka blerë nuk është origjinal, ai rimbursohet menjëherë nga shitësi.
Ju mund të rezervoni dhe blini artikuj në dyqan dhe të paguani me Cash, Visa, ose MasterCard. Ju mund të blini artikuj online dhe të paguani me Cash (në momentin që artikujt dorëzohen tek adresa juaj), PayPal, ose Kartë Krediti nëse jetoni në Shqipëri ose Kosovë. Në rast se ju blini artikuj online dhe jetoni jashtë Shqipërise ose Kosovës (kudo ne botë), ju mund të paguani me PayPal, Kartë Krediti, MoneyGram, Western Union, ose Transfertë Bankare. Për çdo informacion shtesë apo sqarim, ju mund të kontaktoni stafin e ViaAnabel në numrat: 355 697062822 dhe 355 42203000 ose në email: info@viaanabel.al.
Vendndodhja € 20-99 € 100-Max
Tiranë, Shqipëri FALAS FALAS
Qytet tjetër, Shqipëri FALAS FALAS
Kosovë € 5 FALAS
Europë € 5 FALAS
Pjesa tjetër e botës € 15 € 15
Artikuj te ngjashëm