Louis Vuitton
  • Numri: VA005385
  • Gjendja: Shumë e mirë
  • Ngjyra: E Bardhe
  • Modeli: 'Louis Vuitton White Monogram Multicolore Judy GM Bag
  • Përshkrimi: ''Louis Vuitton White Monogram Multicolore Judy GM Bag''. Ne garantojmë që ky produkt është origjinal, në të kundërt do të rimbursoheni menjëherë me 100% të shumës. . Çanta përmban printe shumëngjyrëshe dhe është një krijim njëkohësisht shumë modern dhe funksional për përdorim të përditshëm. Çanta ka një rrip zinxhiri për tu mbajtur në sup dhe hapja/mbyllja e saj realizohet me anë të një perçine me magnet. Produkti ka shenja minimale përdorimi. Vjen i shoqëruar me dustbag-un përkatës.Vëndi dhe data e prodhimit: Francë, Gusht 2011. Përmasat: 25x41x11. Gjatësia e rripit: 70 cm.

Retail: € 2.370
Ç‏mimi: € 546 € 780
Artikulli është rezervuar
Wish List
* Ju mund ta blini këtë artikull me këste. Këstet duhet të shlyhet brenda 60 ditësh.
* Pagesa me Cash për blerjet online për Shqipërinë dhe Kosovën bëhet në momentin kur dorëzohet pakoja nga Albanian Courier. Pagesa me PayPal ose Kartë Krediti kryet online, ndërsa pagesa me MoneyGram, Western Union, dhe Transfertë Bankare mund të kryet më vonë, mbasi ju të keni përfunduar porosinë në faqen tonë.
* Për çdo informacion shtesë apo sqarim, ju mund të kontaktoni stafin e ViaAnabel në numrat: 355 697062822 dhe 355 42203000 ose në email: info@viaanabel.al.
Ekspertët e trajnuar të ViaAnabel kontrollojnë dhe verifikojnë autencitetin e çdo artikulli që dorëzohet nga shitësi. Në rast se blerësi nuk është i sigurt ose konstaton që artikulli që ka blerë nuk është origjinal, ai rimbursohet menjëherë nga shitësi.
Vendndodhja Mënyra e Pagesës
Dyqani Cash, Visa, ose MasterCard.
Shqipëri ose Kosovë (Online) Cash, PayPal, Kartë Krediti, MoneyGram, Western Union, ose Transfertë Bankare.
Europë, SHBA, ose Kanada (Online) PayPal, Kartë Krediti, MoneyGram, Western Union, ose Transfertë Bankare.
Pjesa tjetër e botës (Online) PayPal, Kartë Krediti, MoneyGram, Western Union, ose Transfertë Bankare.
Vendndodhja € 20-99 € 100-Max Shpërndarësi
Tiranë, Shqipëri FALAS FALAS Albanian Courier
Qytet tjetër, Shqipëri FALAS FALAS Albanian Courier
Kosovë € 5 FALAS Albanian Courier
Europë (Standart) € 5 FALAS Posta Shqiptare
SHBA ose Kanada (Standart) € 15 € 12 Posta Shqiptare
Pjesa tjetër e botës (Standart) € 15 € 12 Posta Shqiptare
Europë (Express) € 48-60 € 44-50 Albanian Courier
SHBA ose Kanada (Express) € 52-66 € 48-56 Albanian Courier
Pjesa tjetër e botës (Express) € 62-80 € 58-70 Albanian Courier
Artikuj te ngjashëm