Authentic Pre-Owned Luxury Store
Balenciaga
  • Numri: VA003988
  • Gjendja: Shumë e mirë
  • Ngjyra: E verdhe
  • Viti i prodhimit: 2012
  • Modeli: Balenciaga Classic City Handbag in Curry
  • Përshkrimi: Çantë dore Balenciaga në gjendje shumë të mirë. Kjo çantë lukzose është e punuar me lëkurë dhie ngjyrë të verdhë. Çanta përmban 2 rripa të shkurtër dore të punuar me qepje të bëra me dorë . Çanta përmban një xhep të jashtëm me zinxhir nga ku del edhe varësja e pasqyrës që mund të qëndrojë edhe e varur. Xhepi kryesor i çantës mbyllet me zinxhir, ka pëlhurë të brendshmë ngjyrë të zezë dhe një xhep të brendshëm. Çanta është një zgjedhje e shkëlqyer për përdorim të përditshëm, pa harruar stilin e veçantë të "Balenciaga-s". Përmasat: 42x24x15 cm.
  • Click here to view this webpage in English.

Retail: € 1.575
Ç‏mimi: € 300 € 700
Artikulli është shitur
* Ju mund ta blini këtë artikull me këste. Këstet duhet të shlyhet brenda 60 ditësh.
* Porositë nga Shqipëria dhe Kosova mund të paguhen me Cash në momentin kur dorëzohet pakoja nga Albanian Courier. Pagesat me PayPal ose Kartë Krediti kryen online, ndërsa pagesat me Western Union, MoneyGram, ose Transfertë Bankare mund të kryen më vonë, mbasi ju të keni përfunduar porosinë në faqen tonë.
* Për çdo informacion shtesë apo sqarim, ju mund të kontaktoni stafin e ViaAnabel në numrat: +355674054401 dhe +355697062822 ose në email: customerservice@viaanabel.al dhe info@viaanabel.al.
Ekspertët e trajnuar të ViaAnabel kontrollojnë dhe verifikojnë autencitetin e çdo artikulli që dorëzohet nga shitësi. Në rast se blerësi provon që artikulli që ka blerë nuk është origjinal, ai rimbursohet menjëherë nga ViaAnabel.
Vendndodhja Mënyra e Pagesës
Dyqani Cash, Visa, ose MasterCard.
Shqipëri ose Kosovë (Online) Cash, PayPal, Kartë Krediti, Western Union, MoneyGram, ose Transfertë Bankare.
Europë, SHBA, ose Kanada (Online) PayPal, Kartë Krediti, Western Union, MoneyGram, ose Transfertë Bankare.
Pjesa tjetër e botës (Online) PayPal, Kartë Krediti, Western Union, MoneyGram, ose Transfertë Bankare.
Vendndodhja € 1-99 € 100-Max Shpërndarësi Koha e dorëzimit
Tiranë, Shqipëri FALAS FALAS Albanian Courier Brenda ditës
Qytet tjetër, Shqipëri FALAS FALAS Albanian Courier 2-4 ditë
Kosovë € 5 FALAS Albanian Courier 2-5 ditë
Europë (Standart) € 5 FALAS Posta Shqiptare 10-15 ditë
SHBA ose Kanada (Standart) € 14-22 € 12-20 Posta Shqiptare 10-15 ditë
Pjesa tjetër e botës (Standart) € 14-22 € 12-20 Posta Shqiptare 10-15 ditë
Europë (Express) € 28-36 € 28-36 DHL Express 2-5 ditë
SHBA ose Kanada (Express) € 30-42 € 30-42 DHL Express 2-5 ditë
Pjesa tjetër e botës (Express) € 32-44 € 32-44 DHL Express 2-5 ditë
Artikuj te ngjashëm