Authentic Pre-Owned Luxury Store
Pyetje dhe Përgjigje

Si mund të blej artikuj?
Artikujt mund të rezervohen online nëpermjet faqes tonë me anë të opsionit "Reservo dhe Bli në Dyqan" dhe pastaj të blihen në dyqan. Rezervimi është i vlershëm për 24 orë (ose 48 orë nëse rezervimi bëhet të shtunën). Artikujt mund të blihen online me anë të opsionit "Përfundo Porosinë Online" dhe dërgohen me pako tek vendndodhja juaj sipas llojit të dërgeses së zgjedhur nga ju. ViaAnabel dërgon pako kudo në botë. Për më shume informacion rreth mënyrave te pagesës dhe politikave të dërgesës referojuni pyetjeve te mëposhtme ose kontaktoni stafin e ViaAnabel në numrat: +355674054401 dhe +355697062822 ose në email: customerservice@viaanabel.al dhe info@viaanabel.al.

Si mund të paguaj?

Vendndodhja Mënyra e Pagesës
Dyqani Cash, Visa, ose MasterCard.
Shqipëri ose Kosovë (Online) Cash, PayPal, Kartë Krediti, Western Union, MoneyGram, ose Transfertë Bankare.
Europë, SHBA, ose Kanada (Online) PayPal, Kartë Krediti, Western Union, MoneyGram, ose Transfertë Bankare.
Pjesa tjetër e botës (Online) PayPal, Kartë Krediti, Western Union, MoneyGram, ose Transfertë Bankare.
Sa kushton dërgesa?
Vendndodhja € 20-99 € 100-Max Shpërndarësi
Tiranë, Shqipëri FALAS FALAS Albanian Courier
Qytet tjetër, Shqipëri FALAS FALAS Albanian Courier
Kosovë € 5 FALAS Albanian Courier
Europë (Standart) € 5 FALAS Posta Shqiptare
SHBA ose Kanada (Standart) € 15 € 12 Posta Shqiptare
Pjesa tjetër e botës (Standart) € 15 € 12 Posta Shqiptare
Europë (Express) € 28-36 € 24-32 DHL Express
SHBA ose Kanada (Express) € 30-42 € 26-38 DHL Express
Pjesa tjetër e botës (Express) € 32-44 € 28-40 DHL Express
Si të sigurohem që artikulli është siç përshkruhet?
ViaAnabel kontrollon me imtësi çdo artikull që dorëzohet nga shitësi dhe siguron që përshkrimi përbri artikullit në faqen online, të jetë i saktë. Nëse thuhet: "Gjendje e re" atëherë artikulli është i ri dhe nuk është veshur asnjëherë. Nëse thuhet: “Gjendje e shkëlqyer” atëherë artikulli është i ri ose i veshur vetëm një herë dhe nuk ka asnjë lloj dëmtimi. Nëse thuhet: “Gjendje shumë e mirë”, atëherë artikulli është veshur, por është në një gjendje shumë të mirë, pa asnjë lloj dëmtimi. Nëse thuhet: “Gjendje të mirë”, artikulli është veshur dhe mund të ketë gërvishje të lehta, humbjen e ndonjë kopse, pak çngjyrosje etj, detaje të cilat ViaAnabel siguron që t’i përmend në shkrim.

A jam e sigurt unë që artikujt firmato janë origjinale?
ViaAnabel ka në stafin e saj specialist nga më të mirët në treg, të cilët janë trajnuar për të dalluar artikujt origjinale nga ato falso. Në rast se blerësi konstanton se një artikull nuk është origjinal dhe ka fakte për të, atëherë ai rimbursohet sa më shpejt nga ViaAnabel.

Çfarë është “Bëj një ofertë?”
“Bëj një ofertë” është një funksion në faqen tonë, që lejon blerësit potencialë t’i kërkojnë shitësit një çmim më të ulët nga ai i publikuari. Blerësi potencial mund të ofrojë një çmim jo më pak se 70% e çmimit fillestar të artikullit.

Përse disa artikuj nuk e kanë opsionin “Bëj një ofertë”?
Disa artikuj nuk e kanë opsionin “Bëj një ofertë” sepse çmimi i tyre mund të jetë ulur më shumë se 30% nga çmimi fillestar i artikullit.

Si njoftohem unë kur shitësi pranon ofertën time?
Ju do të njoftoheni nëpërmjet numrit të telefonit që keni vendosur në hapësirën e kërkuar kur dërgoni ofertën.

Shitësi e pranoi ofertën time, sa kohë kam për ta blerë?
Ju keni 24 orë për ta blerë.

Çfarë është “Bli me këste”?
Artikujt që kushtojnë 150 Euro ose më shumë mund të blihen me këste. Këstet duhet të shlyhen brenda 60 ditësh. Për më shumë informacion kontaktoni stafin tonë në numrat: +355674054401 dhe +355697062822 ose në email: customerservice@viaanabel.al dhe info@viaanabel.al.

Sa komision mban ViaAnabel për shitjen e një artikulli?
Komisioni përcaktohet nga çmimi me të cilin shitet artikulli si më poshtë:
20–100 Euro 40%
101–1000 Euro 35%
>1000 Euro 30%

Sa përfitoj nga shitja e një artikulli mbas mbajtjes së komisionit?
Klikoni tek llogaritësi për të llogaritur fitimin nga shitja e një artikulli.